fbpx

ÉBRESZD FEL A BENNED REJLŐ HŐST

A Hősök Tere Alapítvány szervezésével karöltve támogatjuk pedagógusainkat, akik segítenek a mai fiatalokból kihozni a ‘hétköznapi hőst’. Tudd meg Te is, hogyan érjük el mindezt, a Te segítségeddel!

ébreszd fel a benned rejlő hőst

ÉBRESZD FEL A BENNED REJLŐ HŐST!

A Hősök Tere Kezdeményezésben egy olyan országért teszünk, ahol természetes, hogy kiállunk egymásért. Ehhez adjuk meg a kezdő lökést és a gyakorlati tudást tréningjeinken, workshopjainkon, illetve erről szólnak kampányaink – így egyre többen tudnak hétköznapi hőssé válni.

IDŐTARTAM: SZEPTEMBER 3-30.

TE HOGYAN TUDSZ SEGÍTENI?

Minden az Apricot coffeeban vásárolt termék után 5ft automatikusan e célra kerül felhasználásra, így Te is automatikusan segítesz, ha nálunk fogyasztasz Te is segítesz abban, hogy minél több hétköznapi hős legyen Magyarországon 🙂

PLUSZ

Ha van olyan középiskolai pedagógus ismerősöd, akit szívesen jelölnél a programra, küld el a Te és az ő adatait a hello@apricotcoffee.hu email címre (név, melyik iskolában tanít és mit), valamint pár szót arról, hogy miért őt neveznéd. Az a pedagógus,  amelyik több szavazatot is kap, el lesz küldve a Hősök Tere alapítvány számára, mint az Apricot coffee jelöltje.

No Comments

Post a Comment