fbpx

Balázs

Tulajdonos, Barsita

18 éve vendéglátásban, 8 éve baristaként dolgozom, ebből már 4. éve saját vállalkozásunk vendégei számára készítek kávét, minden nap, és imádom! Kávé iránti szeretetem Írországban bontakozott ki, de az Apricot coffeeban teljesedett ki!

Viki

Pultos, felszolgáló

A szakmám és a nagy szerelmem a virágkötészet, de mindig is az életem része volt a kávézás és hogy emberekkel foglalkozzak. Itt fantasztikus kávékat kóstolhatok és ajánlhatok másoknak is. Plusz a virágok is hálásak a rendszeres ápolásért.

Brigi

Tulajdonos, Marketing és HR

Férjemmel együtt kezdtünk bele vállalkozásunkba és habár én keveset állok a pult mögött, a legtöbb törzsvendégünket névről is ismerem ❤️ És mindig igyekszem újdonságokkal színesíteni a kávézót!

Flóra

Pultos, felszolgáló

Én is az Apricot csapatát színesítem már pár éve, elsősorban még egyetemista vagyok a Pázmány Egyetem pszichológia szakán, de amikor tudok, besegítek a kávézóban, mert fontos számomra, hogy egy finom kávé, és egy mosoly után szebb legyen a reggele mindenkinek! 🙂

Tina

Head Barista

Imádok új embereket megismerni, mindenki hordoz magában egy fantasztikus világot. A kávezóban teljesen mindegy, hogy filmsztár, programtervező, vagy éppen kozmetikus a vendégem, ugyan olyan szenvedéllyel készítem el neki a kávét, és hallgatom meg, hogyan éli meg a napját. Amúgy IT-s vagyok.😁

Application

erősségeink

Ha hozzánk betérsz, igyekszünk nem csak egy finoman elkészített kávét adni, hanem pár kedves szót, amitől máris szebb lesz mindenki napja.

Kérj tanácsot kávékésztéssel kapcsolatban, szívesen adunk tippeket, osztunk meg Veletek praktikákat otthoni kávékészítési alternatívákkal kapcsolatban, melyeket akár webshopunkban is megtalálsz!

Latte art 0
Brewing experience 0
Customer service 0