fbpx
 

Karácsony

Karácsony az Apricot Coffee-ban

 

Nyitvatartás

    • December 24-26 Zárva
    • December 27-30 08:00-16:00
    • December 31 Zárva
    • Január 1. Zárva
    • Január 2-tól normál nyitvatartás

Ajándékutalványok

*FONTOS: A pandémia ideje alatt vásárolt utalványokra nem rakunk lejáratot, tehát ha most veszitek meg, akkor azt bármeddig beválthatjátok nálunk. A korlátozások ideje alatt nem tudjátok beváltani az utalványokat, de vegyétek meg bátran, mert ha az életünk visszatér a megszokott kerékvágásba, tárt karokkal fogunk Benneteket várni!

Karácsonyi ajándékötletek

Ha van olyan ismerősöd aki szereti a kávét, márpedig biztos van :), akkor webshopunkból válogathatsz különböző kávékészítő eszközök közül, frissen pörkölt szemes kávé választékunkból, valamint ajándék utalványaink közül. Nézz szét webshopunkban.

Mikulás napi meglepetés

December 6-án, Szerdán egész nap a gyerekek ajándék desszertet kapnak nálunk (kókuszgolyó/linzer), a felnőtteket pedig 10% kupont kérhetnek, jelige: SZERETEMAMIKIT amit felhasználhatnak a boltban bármilyen szemes kávéra, kávékészítő és kiegészítő eszközre.

Céges privát buli

Maximum 10 fő részére biztosítunk céges privát karácsonyi partit, itt egyedi kéréseket és igényeket is igyekszünk teljesíteni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket. Alapvetően kávétréning, Afternoon Tea rendezvényeket tudunk biztosítani, de flexibilisek vagyunk 🙂 hello@apricotcoffee.hu email címre küldjétek a leveleket.

Egyedi kérésre készült monetáris értékű utalványokat is készítünk vagy ha tudod, hogy mi szeretted kedvenc kávéja, egyedileg készített darabszámos utalványt is tudunk adni (pl 10 db Nagy latte utalvány). Ha Téged ilyesmi érdekelne, töltsd ki az alábbi űrlapot a részletekkel és elkészítjük az utalványt számodra.