fbpx

Délutáni Tea az Apricot Coffeeban

Több éves írországi éltünk alatt beleszerettünk az Afternoon Tea hagyományába és szeretnénk ennek az eredetileg angol tradíciónak a gyökereti és élményét Veletek is megosztani. Foglalj nálunk helyet megrendezett Afternoon Tea délutánjainkra. Jelentkezz barátnőiddel, szerelmeddel, édesanyáddal vagy akivel épp kedved szottyan. Töltsetek el együtt egy hangulatos délutánt, ahol megtudhatjátok, hogy honnan ered az Afternoon Tea története és együtt kóstolhattok isteni finom süteményeket és fogyaszthattok korlátlan szálas teákat vagy éppen kávét. Egy délután maximum 1,5 óra hosszú, mely idő alatt korlátlan Tea-, és Kávéfogyasztás áll rendelkezésetekre, valamint mellé finom, helyben készült Fingerfood szendvicsek, scone (angol édes pogácsa) valamint válogatott desszertek, melyek az angol és ír tradíciókat követik. (Kávé italokból a sztenderd kis méretűek fogyaszthatók, de az korlátlan mennyiségben 🙂 )

Gluténérzékeny vagy? Ha Neked is glutén allergiád van, az sem gond, Rátok is gondoltunk. Kérjük, hogy a vásárlás során a ‘Gluténmentes Afternoon Tea’ opciót válaszd, így Neked csak olyan finomságokkal készülünk, amit bátran fogyaszthatsz. Minimum 2 fő – Maximum létszám 16 fő (ebből 4 fő teraszon – télen változhat a létszám a hidegre való tekintettel), mely már privát rendezvénynek minősül.

Privát rendezvényként is foglalható, exkluzívan Afternoon Tea délutánokra péntek-szombati napokra. Foglalás mindig szükséges, ha több mint 4 fő részére szeretnél Délutáni teára időpontot foglalni, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti űrlap kitöltésével.

Programötletek, amire ajánljuk a Délutáni Teát: Csajos Délután, Lánybúcsú kezdeti programja, Babaváró Buli, Anyák Napi meglepetés, Valentin-Nap, Romantikus Délután kettesben

Ajándékként is szeretnénk Nektek ezt a remek programot ajánlani. Lepd meg párodat, barátnőidet, Édesanyádat, Nagymamádat egy Afternoon Tea ajándékutalvánnyal, melyet 1 éven belül bármikor felhasználhat.

Kérd Karácsonyra!

Kiváló karácsonyi ajándék minden olyan szerettünk számára, aki érdeklődik a kulináris programok, élmények iránt és ami a legjobb benne, hogy 1 éven belül bármikor felhasználhatja, biztos, hogy nem lövünk mellé egy ilyen ajándékkal.

Vásárold meg webshopunkban utalványként ezen a linken keresztül!

  • Afternoon tea 7000 Ft/fő
  • Gluténmentes Afternoon tea 7500 Ft/fő
  • Afternoon tea 1 pohár frissen facsart narancslével 7800 Ft/fő

Foglald le helyed a lenti űrlap kitöltésével vagy telefonálj a 0630/5934390-es számra a közvetlen foglalásért!

Vásárlási/foglalási feltételek:

  • A rögzített foglalás a dátum előtti 4 munkanappal már nem lemondható, csak aznapi időn belül módosítható.
  • A foglalásokat a dátumot megelőző minimum 5 munkanappal előbb kérjük foglalni
  • Az utalványok 1 évig érvényesek, mely a vásárlástól számított egy éven belül felhasználhatóak.
  • Afternoon tea foglalásra nyitvatartási időnkön belül bármikor lehetőség van, délelőtt 10 és délután 4 óra közötti kezdési időpontokkal.

GALÉRIA

Afternoon Tea foglalás

    Milyen ügyben érdeklődsz programjaink iránt?