Rólunk

Balázs és Brigi

2012-ben költöztünk ki Dublinba, ahol én baristaként kezdtem el dolgozni, míg feleségem online marketingesként próbálta ki magát. Írországban a kávékultúra, kávé iránti szenvedélyünk nagyot nőtt és sok tapasztalattal - mind vásárlói, mind szakmai szemmel-, lettünk gazdagabbak.

Mindkettőnk imádta a munkáját, és úgy döntöttünk, hogy hazavisszük a megszerzett tudást, tapasztalatot és itthon próbálunk szerencsét. Ebből a két tudásból raktuk össze az Apricot kávézót és már alig várjuk, hogy Te is kipróbáld! Igyekszünk téged minél jobb ajánlatokkal és persze szuperjó kávéval várni, minden alkalommal :)

Budapest egyik legújabb kávézóját próbálhatod ki a Bródy Sándor utcában. A hazai ízléshez igazodva, az ír és az ausztrál kávékultúra elméletét és ízvilágát kétképviseljük. Frissen pörkölt kávészemeinket egy szentendrei kézműves kávépörkölőtől, Kávékalmártól rendeljük, aki ugyanolyan szenvedéllyel van a kávé iránt, mint mi. 

rólunk mondták

Pár vélemény, melyet szeretnénk kiemelni, a többit megtekintheted Facebookon, Googlen vagy WeLoveBudapest oldalán, sőt szeretnénk ha Te is hagynál rólunk véleményt, ha még eddig nem tetted meg :)

"Best coffee I've had in the two years of living in Budapest. Great friendly service and competitive prices. You won't be disappointed!!"

by Allan Dale on facebook

"Best coffee in Budapest

It was such a relief to have such an awesome little cafe just a couple of doors from our apartment. Definitely the best coffee I've had in Europe. The owner is a legend and the cafe itself is very cool spinning vintage vinyl. Highly reccomend."

by Lovefist on Tripadvisor


Kávé hitvallásunk

coming soon.... :)

Na de miért Apricot?

Hát, ki tudja, egyszer csak kipattant a feleségem fejéből, hogy sárgabarack és tetszett mindkettőnkek az ötlet. Ki érti a női logikát?!

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 7-17 óráig

Szombat: 8-16 óráig

Vasárnap: Zárva