1 évesek vagyunk!

2017. 07. 29.

Ma egy éve, hogy hivatalosan is megnyitottunk. Pillanatok a tavalyi megnyitó ünnepségünkről és részletek, hogy miért NE HAGYD KI az IDEI SZÜLINAPI MEGLEPETÉSEINKET.

1 évesek vagyunk!

Szeretnénk Veletek ünnepelni és Nektek megköszönni, hogy már egy éve működhetünk és minden nap finom, különleges ízvilágunkkal örvendeztethetünk meg Benneteket!

Buli időpontja: Július 29.  szombat du 4-8-ig 

Szülinapi bulink keretén belül most nem az ünnepelt kap ajándékot, hanem a vendégek! Részleteket lent találod, hogy mi mindennel lepünk meg Titeket ezen az Apricot coffee fanok számára különleges eseményen.

Te is egy vagy közülük? Akkor ne hagyd ki!

Nyereményjáték: Július 1-28 között ha betérsz hozzánk, írd a blokkra a neved, email címed és hogy miért szeretsz hozzánk járni. A résztvevők között izgalmas és értékes ajándékokat sorsolunk ki a bulin

Ajándék pezsgő a koccintáshoz és házi finomságok várnak minden résztvevőt. Na meg persze kávé!!! Ezen az estén minden vendégünk kap egy ajándék kávékupont, amit arra használ fel, amire akar, a buli alatt.

Megismerkedhetsz más Apricot fanokkal, beszélgetés, zene, finom italok, mi kell még egy jó estéhez?

Oszd meg facebookon, hozd el barátaidat és mulassatok együtt velünk :)


Birthday party date and venues: July 29th Saturday 16-20pm at the Apricot coffee

This time, not the birthday guy gets the present, but we give it to you! Come and join us to see our surprise treats, be a part of our on-going game from today to the 29th July. Pop in for a coffee and write down your name, email address and why you like our shop and put it into our winning jar. We will pick all the winners at the birthday party, where the winnings will be handed over!

Do not miss this, we will give free coffee coupons for the evening, glass of prosecco as a special treat and lots of other fun, not to mention that you can meet other Apricot coffee lovers too!

Share and invite your friends to our Birthday Event!!!